24 62 92 93 sk@plusogminus.dk

Bogføring

Alt indenfor bogføring

Almindelig bogføring af løbende bilag, indbetalinger og udbetalinger. Sker enten på dit eget system, eller bilag afleveres/sendes til mig og jeg bogfører på mit eget system.

Debitorstyring

Rykning af debitorer, eventuelt udsendelse af rentenotaer.

Kreditorstyring

Bogføring af kreditorbilag, klargøring til betaling enten ved, at jeg mailer en betalingsoversigt, eller ved at jeg, via adgang til jeres bank, lægger betalingerne ind i betalingsmodulet, og I så selv godkender dem, eller at jeg får fuldmagt til, at gennemføre betalinger.

Lønninger

Herunder feriepenge og km regnskab. Beregning af løn, oprettelse af lønmodtagere i lønsystem, indberetning af løn, og bogføring af denne. Jeg anvender Dan-løn, Multi-data, let-løn eller jeres eget lønsystem. Afstemning af løn og skat i forbindelse med årsregnskabet.

Momsregnskab

Bogføring og indberetning af moms ifølge momsregnskab fra bogføringssystemet.

Lagerstyring

Lagerføring af varer under bogføring af kreditorbilag, regulering af lager i henhold til lageroptællinger m.m.

Du kan selv vælge, hvor meget eller hvor lidt du har brug for – indenfor:
• Løbende bogføring på dit eget system, eller jeg bogfører på mit system, fx e-conomic som giver mulighed for, at du selv har adgang til bogføringen.
• Indberetning til myndigheder af fx moms, A-skat, AM-bidrag, ATP, Feriepenge, punktafgift mm
• Løn indberetning fx via Danløn, Multidata, let-løn eller dit egen lønsystem.
• Kvartalsregnskaber til brug fx i kontakt med bank
• Årsregnskab fx i samarbejde med din revisor

Fleksibilitet

Efter en prøveperiode hvor du afregner timeforbruget, kan vi lave en kontrakt, som fortæller hvad du kommer til at betale for de aftalte opgaver, samt hvad at du selv ønsker at stå for.

Regnskabscoaching

Da coaching ofte kræver noget forberedelse, er den timepris du betaler, kun for den tid vi taler sammen, du betaler ikke for den tid jeg skal bruge til forberedelser og research.

Økonomi sparring

vi kan så aftale en gennemgang, og rådgivning i forhold til firmaets aktuelle økonomiske stilling, rådgivning vedr. investeringer, besparelser, ansættelser etc. afregnes til coaching pris, eller efter aftale.

Telefonsupport

Hvis du selv laver en del af bogføringen, det kan fx være fakturering, eller omkostningsbilags bogføring, og kommer i tvivl om hvordan det gøres, kan du søge telefonsupport. Eller hvis du undrer dig over poster i regnskabet. Gælder mest for korte spørgsmål, ikke længere gennemgange af fx dele af regnskabet.

Mailsupport

Som telefonsupport kan du altid skrive til mig om ting du er i tvivl om som kan besvares pr mail.

Ring eller skriv så tager vi en uforpligtende snak om hvilke områder du har brug for hjælp til.

12 + 7 =

Ring 24 62 92 93

Bogføring

Revision

Skatterådgivning

Plusogminus v. Susanne Kampmann