24 62 92 93 sk@plusogminus.dk

Skatterådgivning

Virksomheds- og privatskatterådgivning

Ofte vil sådan være afhængigt af at firmaet stiller spørgsmål til mig, som jeg så kan forberede besvarelse af, eventuelt efter forudgående research. Rådgivning hvis du har tanker om at ændre selskabsform. Intern oplæring i administration eller regnskab.
Kan være gennemgang af måneds/kvartalsregnskab med henblik på et større overblik over firmaets aktuelle situation, hvor udvidelser eller indskrænkninger i aktiviteter, omkostninger eller lignende behøver nærmere belysning.

Rådgivning om selskabsformer

Under nystartet kan jeg tilbyde rådgivning vedr. selskabsformer.
Rådgivning om selskabsformer og de skattemæssige konsekvenser af de forskellige former, både for dig privat og for firmaet.

Er du nystartet og har brug for hjælp med regnskabet?

Digital postkasse – AM-bidrag – APV – ATP – AER – EU-moms og mange andre ting, er begreber man kommer i kontakt med som nystartet firma. Hvis du ikke helt har styr på dem, kan jeg hjælpe dig med hvad det er, hvad det betyder for dig, og hvordan det håndteres.
Da coaching ofte kræver noget forberedelse, er den timepris du betaler, kun for den tid vi taler sammen, du betaler ikke for den tid jeg skal bruge til forberedelser og research.

Opfølgning og regnskabscoaching

Ved pakkeløsninger får du en månedlig/kvartalsvis intern rapport med hovedtallene, og vi kan så aftale en gennemgang, og rådgivning i forhold til firmaets aktuelle økonomiske stilling, rådgivning vedr. investeringer, besparelser, ansættelser etc. afregnes til coaching pris, eller efter aftale.

Ring eller skriv så tager vi en uforpligtende snak om hvilke områder du har brug for hjælp til.

9 + 12 =

Ring 24 62 92 93

Bogføring

Revision

Skatterådgivning

Plusogminus v. Susanne Kampmann